Ons bedrijf

Ons bedrijf

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in 'cable management', startten Ron Ummels en Harrie Heeffer in 2008 PUK Benelux BV op. De twee specialisten koppelden zo hun opgebouwde expertise aan de uitmuntende kwaliteitsproducten van het toonaangevende Duitse merk PUK. 

Een ideale combinatie waar een snelgroeiende klantenkring in de Benelux dankbaar gebruik van maakt. Als dochteronderneming van de wereldwijde ondernemingsgroep PohlCon bieden wij vandaag de dag een uitgebreid producten- en dienstenpakket dat projectmatig wordt toegepast in sectoren als (petro)chemische industrie, voedingsmiddelen industrie, infra- en tunnelbouw, telecommunicatie, energie- en warmtekrachtcentrales. Ook voor de utiliteitssector hebben we unieke oplossingen in huis.

Mede door de platte organisatiestructuur zijn we erg flexibel en reageeren we zeer alert op al uw vragen. Vanuit het goed georganiseerde en complete magazijn in Eersel worden de kabeldraagproducten razendsnel geleverd in de Benelux. 

We denken en handelen zowel projectmatig als oplossingsgericht. Daarom zijn onze medewerkers zo betrokken bij uw project. Het is tevens de bedrijfsmissie van PUK Benelux: 'Het inzetten van onze jarenlange expertise om onze klanten voor elk project de beste duurzame en economische oplossing voor kabelondersteuning te bieden'.

Merklijst
Geen producten in de merklijst
inclusive accessoires