Kwaliteit

Kwaliteit

Het kwaliteitsbeleid van PUK is stringent en uiterst zorgvuldig. We gaan grondig te werk als het aankomt op kwaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Die waarden worden geborgd door doorlopende controle en certificering. De productgarantie is gebaseerd op gedetailleerde werk-, proces-, en testinstructies. In samenwerking met TÜV Rheinland testen we onze kabeldraagsystemen volgens de strenge voorschriften van DIN 61537. Onze ondervloersystemen voldoen aan DIN EN 50085 en DIN VDE 0634. PUK Solar is gecertificeerd volgens de norm TÜV Spec. TZE/2.572.11.

Daarnaast is ons concern DIN EN ISO 9001 gecertificeerd voor wat betreft constructie, fabricage en montage van PUK kabeldraagsystemen. Veiligheids-, gezondheids- en milieuaspecten zijn vastgelegd in onze VCA certificering. Klik hier voor onze certificaten.

Kwaliteit is een continue proces. Telkens weer gaan we de uitdaging aan om zowel onze bestaande producten als onze productinnovaties aan uitgebreide kwaliteitstests te onderwerpen. En iedere keer voldoen we ruimschoots aan de criteria. In onze ogen is dit de enige manier om een kwaliteitsmerk te bouwen en te handhaven.

Merklijst
Geen producten in de merklijst
inclusive accessoires