Diensten

Onze projectmatige aanpak betekent voor u besparing in zorgen, tijd en geld.

Of het nu gaat om de petrochemische industrie, industriële installaties of kantorencomplexen: als uw betrouwbare partner voor tal van toepassingen ondersteunen wij u bij elk project met deskundig advies en ontzorgende diensten. Zodat u zich volledig kunt concentreren op uw corebusiness.

Als klant van PUK profiteert u van ons uitgebreide servicepakket. Wij bieden u een hoogwaardige fundament voor de kabels die zorgdragen voor de doorstroming van energie en data, zodat processen niet onnodig stil komen te staan. Onze ingenieurs adviseren u graag over de beste maatwerkoplossing voor uw project. En is standaard voor uw project niet aan de orde, ontwikkelen we in onze fabrieken een product dat precies op uw behoeften is afgestemd. Desgewenst zorgen onze ervaren en gecertificeerde monteurs voor een vakkundige montage van uw project. 

Wij ondersteunen u bij elke stap van uw project. 

Advies

De toepassing van kabeldraagsystemen en aanverwante PUK producten kent veel aspecten. PUK Benelux biedt deskundig advies voor de beste oplossing voor uw specifiek project.

Lees hier meer ...


Engineering

De PUK engineers nemen u graag werk uit handen door constructieve berekeningen, technische tekeningen of een geheel technisch plan op te stellen voor uw project.

Leer hier meer ...


Productie en logistiek

Onze producten zijn snel op iedere gewenste locatie, doordat deze direct leverbaar zijn vanuit ons magazijn in Eersel.

Lees hier meer ...


Montage

Desgewenst monteren wij de PUK producten op locatie. Dit bespaart u tijd en kosten. Wij zorgen voor de werkvoorbereiding en een efficiënte montage door onze ervaren monteurs.

Lees hier meer ...

Merklijst
Geen producten in de merklijst
inclusive accessoires