Nieuws

PUK Benelux 15 jaar!

Wij vieren dit jaar ons 15-jarig bestaan en daar zijn we best een beetje trots op!

Wij willen al onze klanten en relaties graag bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking.

 

 

Met trots melden wij dat we dit jaar ons 15 jarig jubileum vieren!

PUK Benelux is in 2008 opgericht door Harrie Heeffer en Ron Ummels, vanuit hun reeds ruime ervaring in kabeldraagsystemen. Zij koppelden zo hun opgebouwde expertise aan de kwaliteitsproducten van het Duitse merk PUK. Als volledig zelfstandige dochteronderneming van Pohlcon (voorheen PUK Werke KG) is PUK Benelux ondertussen uitgegroeid tot een zeer deskundige partner in het leveren en desgewenst monteren van kabeldraagsystemen in de Benelux.

Nieuwbouw

Sinds 2013 leveren we onze diensten en producten vanuit een nieuw kantoor en magazijn in Eersel. Vanuit dit complete magazijn worden dagelijks vele kabelladders, kabelgoten, scheepsladders, Strut profielen, kabelklemmen en ondersteuningen, direct uit voorraad bij onze klanten geleverd. 

Uitbreiding

Vanaf 2015 zijn wij ook met succes in BelgiĆ« en Luxemburg actief. Daarnaast breidt ons productgamma zich regelmatig uit met mooie innovaties.

Ons team

Maar meest belangrijk is het enthousiaste team waarmee we dat iedere dag doen! Zonder onze mensen in het magazijn, de accountmanagers in het veld en alle mensen op kantoor zijn we nergens. We zijn trots dat door onze platte organisatiestructuur, we erg flexibel zijn en snel kunnen reageren op alle klantvragen.

Dank aan onze klanten

Dank voor het vertrouwen en de fijne samenwerkingen in de afgelopen 15 jaar! We kijken er naar uit om deze samen met jullie voort te zetten, waarbij onze passie voor de beste kabeldraagoplossing voor ieder project centraal staat!

Merklijst
Geen producten in de merklijst
inclusive accessoires