Nieuws

DE WIDE-SPAN KABELLADDER

En waarom de PUK WP kabelladder uniek is!

De PUK WP-serie biedt een totaaloplossing voor de zwaarste omstandigheden. Vaak moeten bij industriĆ«le en technische bedrijven zeer grote hoeveelheden kabels worden geleid op kabeldraagsystemen. Daarbij moeten vaak grote overspanningen overbrugd worden, zelfs bij hoge kabelbelastingen en in extreme omgevingen.  De PUK WP kabelladder voldoet uiteraard aan de strenge veiligheidseisen binnen de zware industrie.

Onze unieke productkenmerken

Bij de ontwikkeling van de PUK WP kabelladder is bij ieder aspect rekening gehouden met een hoog draagvermogen, grote overspanningen, installatiegemak en een lange levensduur onder de zwaarste omstandigheden. Hierdoor heeft de PUK WP kabelladder een aantal bijzondere voordelen.

Optimaal te belasten

Doordat de ladder voorzien is van gelaste sporten uit geperforeerd C-profiel, heeft de ladder een verhoogde stijfheid en stabiliteit. Dit maakt het mogelijk de PUK WP kabelladder toe te passen in een breedte tot 1000 mm met zware toegestane belasting.

 

Grotere overspanningen

PUK heeft een speciaal gepatenteerd klemsysteem ontwikkeld, de WPF-serie, waardoor de belasting van de kabelladders breder verdeeld wordt op de ondersteuning. Een grotere overspanning is hierdoor mogelijk.

Probleemloos kabeltrekken

De sporten van de PUK WP kabelladder zijn voorzien van verzonken perforatie. Hierdoor komen de kabels bij het kabeltrekken niet in contact met de perforaties in de sport en wordt een kabelbeschadiging zo volledig uitgesloten.

Nette kabelbevestiging

De sporten zijn voorzien van een dwarsperforatie. Door deze dwarsperforatie kunnen de kabels op zeer nette manier op de sporten worden bevestigd.

Veilige montage

De geplooide buitenranden van de zijprofielen van de PUK WP kabelladders zorgen niet alleen voor extra versteviging maar ook voor een veilige montage door de installateurs.

Langere levensduur

De randen van de zijprofielen zijn tevens voorzien van afwateringsgaten. Dit voorkomt waterophoping wat bijdraagt aan een langere levensduur.

Altijd passend bij uw project

De PUK WP-serie is uniform verkrijgbaar in een hoogte van 60 mm, 100 mm en 150 mm, in verschillende breedte maten tot maar liefst 1000 mm, zowel in Thermisch verzinkt als RVS 304 en RVS 316.

Naast de PUK WP kabelladders is er een diversiteit aan koppelplaten en hulpstukken beschikbaar. Door de op elkaar afgestemde en geĆÆntegreerde koppeling van deze componenten worden de systemen van PUK beschermd tegen schadelijke invloeden uit de omgeving en zorgen deze ook bij de meest extreme omstandigheden voor een vlotte doorstroming van energie en gegevens.

Een kleine greep uit het assortiment hulpstukken, deksels, koppelplaten en klemmen.

Het complete assortiment vindt u op onze website www.pukbenelux.com of via deze link.

Wilt u meer informatie of documentatie ontvangen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op! 

 

Merklijst
Geen producten in de merklijst
inclusive accessoires